29.Tartu Rattarallil antakse auhinnaks hinnaline jalgratas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Speedster S 30.
Scott Speedster S 30. Foto: Hawaii express


SEB Liising koostöös Hawaii Expressi ja Klubi Tartu Maratoniga annavad 30. mail toimuva SEB Tartu Rattaralli 1223-ndana finiši joone ületanule maanteeratta Scott Speedster S30. Arvesse lähevad nii 133km kui ka 71km distantsil startinud jalgratturid.

«Pühapäeval 1223-ndana finišisse jõudjat ootab uus ratas, koos priipääsmega järgmise aasta juubeliüritusele - SEB 30. Tartu Rattarallile. Eelmise aasta Tartu Maratonilt sai alguse traditsioon premeerida SEB Panga poolt toetatavate rahvaspordiürituste 1223-ndana lõpetajaid spetsiaalse auhinnaga. Nüüd lisandub «1223 Klubisse» juba üheteistkümnes liige,« tundis heameelt SEB Liisingu tegevjuht Ainar Leppänen.

Pühapäeval, 30. mail toimuvale 29. Tartu Rattarallile on praeguseks registreerunud 3958 spordihuvilist, mis on märksa rohkem kui mullu samal ajal. Neist 2033 võtab ette 133km distantsi.

SEB alustas Klubi Tartu Maratoniga koostööd juba rohkem kui 12 aastat tagasi, 1997. aastal. Alates 2003. aastast on SEB olnud klubi peasponsoriks. SEB Tartu Neliküritust toetades aitab SEB kaasa tervisespordi levikule. Sportimine ja tervislikud eluviisid on SEB-s au sees, kuna just rahvasport aitab tagada head tervist, tõsta toonust, rõõmsat tuju ning eemalduda mõneks ajaks argimuredest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles