Andrus Veerpalu lõi oma treeningriiete kollektsiooni

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu ja Angela Veerpalu.
Andrus Veerpalu ja Angela Veerpalu. Foto: Ilves- Extra

Endine tippsportlane Andrus Veerpalu koostöös kodumaise rõivabrändiga ISC on arendanud ja müügile toonud omanimelise treeningriiete kollektsiooni. Kõigil kollektsiooni kuuluvatel esemetel on Andrus Veerpalu autogramm.

Omanimelise treeningriiete komplekti välja töötamisel on Veerpalu löönud kaasa nii mudelite arendamisel ja katsetamisel kui ka visuaalse kujunduse loomisel. Detailirohke ja omanäoline kollektsioon sisaldab välitreeninguks ja suusatamiseks sobilikest materjalidest treeningpluusi, treeningvesti, treeningpükse, mütsi ja torusalli. Tooteid ilmestab Veerpalu valitud ja kohandatud stiliseeritud rahvusmuster ja ning funktsionaalsust lisavad detailid, kõik kollektsiooni tooted kannavad Andrus Veerpalu autogrammi. Põhitoonideks on valitud rahvusvärvid ning mudelid on eraldi kujundatud nii naistele kui meestele.

Kollektsiooni kuuluvad tooted on arendatud mõeldes eelkõige põhjamaisele niiskele ja jahedale kliimale ning on sobilikud nii suusatamiseks kui muuks üldfüüsiliseks välitreeninguks. Parema nähtavuse tagamiseks on toodetel rahvusmustrilised helkurid.

Andrus Veerpalu kollektsioon on ISC kauplustes ja e-poes osaliselt juba müügil ning valik täieneb vahetult enne Tartu maratoni. Kõiki kollektsiooni kuuluvaid esemeid jõuab müügile piiratud kogus.

ISC kasutab oma toodete arendamiseks tippsportlaste kogemusi juba pikki aastaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles