Eesti alistas MM-valikturniiril Serbia

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihoki.
Saalihoki. Foto: Postimees.ee

Bratislavas toimuval saalihoki MM-valikturniiril pidas täna oma esimese mängu Eesti koondis ning võitis Serbia meeskonna tulemusega 7:2 (1:1; 3:1; 3:0).

Eesti koondis alustas mängu kramplikult. Avakolmandikul mindi küll vähemuses mängides Patrik Markuse väravast juhtima, kuid kolmandik lõppes viigiliselt 1:1.

Teise kolmandiku alguses jäädi veel ka kaotusseisu 1:2, kuid peagi saadi mäng käima. Jonas Thomssoni, Andreas Vöiduma ja Johan Strömfelti väravatest mindi viimasele vaheajale 4:2 eduseisul.

Mängu viimasel kolmandikul näitas meie meeskond juba ilusat mängu ning Roman Passi, Rainer Komi ja Oskar Salmi väravatest vormistati lõppseisuks 7:2.

Eesti koondise parimaks nimetati 1 värava ja 3 resultatiivset söötu saavutanud MM- koondise debütant Andreas Vöiduma. Serbia meeskonna parimaks nimetati suurepäraseid tõrjeid sooritanud väravavaht Peter Novakovic.

Kohtumise käik on nähtav siit.

Eesti- Serbia kohtumise pildid on nähtavad siit.

Reedel kell 17.00 kohtub Eesti meeskond Belgia meeskonnaga.

Kõik Eesti meeskonna kohtumised on otse- ja järelvaadatavad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles