Tallinna Kalev alistas koduliigas Rapla

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reimo Tamm.
Reimo Tamm. Foto: Margus Ansu

Eesti korvpallimeistrivõistluste tänases ainsas kohtumises alistas Tallinna Kalev koduväljakul 75:68 Tyco Rapla.

Võitjate kasuks viskasid Asenso Ampim 17, Kaido Saks 15 ja Reimo Tamm 12 punkti. Raplale tõid Martin Dorbek 17, Sven Kaldre 16 ja Rait-Riivo Laane 10 silma.

«Mäng oli tasavägine, aga me olime koguaeg ees, vaid ükskord oli vist viik tablool. Võitsime kolm veerandit neljast ja lõpus suutsime end kokku võtta. Arvan, et olime kogemuste ja jõu poolest üle, kuid Rapla mängis väga hästi,» sõnas Tallinna Kalevi juhendaja Kalle Klandorf pärast kohtumist.

«Kaks võrdset võistkonda mängisid. Polnudki midagi erilist, tavaline mäng, aga kaotasime lõpus mõned valusad momendid palli ja viskasime mõne korvi mööda ja vastastele sellest piisas,» lahkas Tyco Rapla mänedžer Jaak Karp mängu. «Kahjuks oli meie jaoks tüüpiline algus, lasime nad eest ja siis hakkas hirmus tagaajamine. Pärast seda algedu ei olnud meie poolt üldse paha mäng, aga olime tagaajaja rollis, surve oli koguaeg peal. Vastane oli tubli. Saime nendega ühele joonele, initsiatiiv tuli juba meile, kuid nad olid siiski kindlamad.»

Turniiritabelis on Kalev 9 võidu ja 12 kaotusega kuues, Rapla aga 5 võidu ja 13 kaotusega seitsmes. Esikohal on BC Kalev/Cramo 13 võiduga, teine on Tartu Rock 14 võidu ja ühe kaotusega. Homme lähevad Kalev/Cramo ja Rock omavahel vastamisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles