Bühl pidi vastu võtma valusa kaotuse, Aganits jätkab säravalt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits rünnakul.
Andri Aganits rünnakul. Foto: Andreas Arndt

Saksamaa Bundesligas teenis valusa kaotuse Eesti võrkpallikoondislaste Martti Juhkami ja Andri Aganitsa koduklubi TV Ingersoll Bühl, kes jäi võõrsil peetud mängus 2:3 (28, -24, -21, 21, -13) alla turniiritabelis tagapool asuvale Moerser SCle. Põhiturniiri esimeses ringis pidasid Bühl ja Moerser samuti viiegeimilise kohtumise, mis erinevalt eilsest lõppes Bühli 3:2 paremusega.

Teist liigamängu järjest näitas koduklubi teist punktisummat (17, kasutegur +10) 20-aastane Aganits, kes realiseeris 13st rünnakust 7 (54%) ning lisas koguni 9 blokipunkti ja ühe serviässa. Võrdlusena kirjutati ülejäänud võistkonnakaaslaste arvele kuus punktiväärt blokeeringut. Meeldetuletusena tasub märkida, et eelmises voorus kanti Aganitsa arvele kolmegeimilises mängus 10 blokipunkti. Juhkami jättis eilse vastasseisu haiguse tõttu vahele, kuid naaseb platsile juba järgmises mängus, vahendab volley.ee.

Turniiritabelis kolmandaks langenud Bühlil on kolmeteistkümnest mängust kirjas 26 punkti. Friedrichshafenil on ühe vähempeetud mängu juures parimana koos 32 ja Generali Hachingul (samuti 12 mängu) teisena 26 silma. Bühlist võib mööduda tiitlikaitsja Berliini Recycling Volleys, kellel on kümnest voorust kirjas 24 punkti. Moerser tõusis eilse võiduga viiendaks, olles kogunud 19 punkti (12 mängu).

Bundesliga esiblokeerijana jätkaval Aganitsal on nüüd kirjas 53 resultatiivset sulustamist. Bühl peab järgmise liigamängu 8. veebruaril, kui võõrsil minnakse vastamisi turniiritabeli seitsmenda võistkonna TV Rottenburgiga. Enne seda kohtutakse 4. veebruaril Euroopa tugevuselt teise karikasarja CEV Cupi kaheksa parema hulgas Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley`ga. Poolfinaalkohta otsustava kahemängulise seeria avakohtumine peetakse Prantsusmaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles