Red Bull on uue autoga testidel püsti hädas

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel teel boksi
Sebastian Vettel teel boksi Foto: SCANPIX

Vormelihooaja esimesel testil Hispaanias Jerezis on püsti hädas tiitlikaitsja Red Bull, kelle uus auto on suutnud kolme päevaga läbida vaid 14 ringi. Eile ütles Daniel Ricciardo auto juba paari kurvi järel üles, hiljem tegi austraallane veel kaks prooviringi, kuid aega tabelisse kirja ei saanudki.

Hulgaliselt probleeme on olnud kõigil Renault’ mootoreid kasutavatel autodel, Red Bulli on aga kahel viimasel päeval alt vedanud uus energiasalvestussüsteem, mille tõttu autod on lausa põlema läinud. «Jõuallika näol on tegu niivõrd põhimõttelise uuendusega, et see muudab kõike,» nentis Red Bulli tiimijuht Christian Horner enne testide algust prohvetlikult. «Võib ehk öelda, et tegu on tiimidele soovimatu koormaga, aga olukord on kõigi jaoks sama.»

Eile näitas parimat aega Kevin Magnussen McLarenil, edestades tänavu Williamsil kihutavat Felipe Massat ja Mercedese sõitjat Lewis Hamiltoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles