Ojamaad saadab jõusaalis kontroll

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa
Henrik Ojamaa Foto: Youtube, Varssavi Legia

Varssavi Legia avaldas oma kodulehel ülevaate sellest, mida kirjutab Poola meedia nendest ning ühe väljaande kokkuvõtte juures toodi ära Eesti jalgpallikoondislasele Henrik Ojamaale rakendatud piirang.

Nimelt kirjutas Przeglad Sportowy, et Legia treeningud hõlmavad nüüd palju vähem jõutreeningut ja mängijatele tehtud analüüside tagajärjel selgus, et Eesti koondise ründaja Ojamaa on jõusaalis liialdanud. Seega peab mees nüüd seal range järelvalve all treenima, et mitte raskustega üle pingutada, vahendab Soccernet.ee.

Mäletavasti paari nädala eest klubi kodulehele antud intervjuus lausus Ojamaa, et on alates Inglismaal elamisest häid treeningtingimusi kasutanud, mis on aidanud tal saledast mängijast võimsa kehaehitusega mängijaks muutuda. Ta lisas ka naljatades, et usub, et on Legias füüsiliselt kõige tugevam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles