Kas räsitud Ribery lööb Zidane’i kombel särama?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel MMil juhtisid Zinedine Zidane (nr 10) ja Frank Ribery (nr 22) koos prantslaste rünnakuid. Nüüd loodetakse Riberyle.
Eelmisel MMil juhtisid Zinedine Zidane (nr 10) ja Frank Ribery (nr 22) koos prantslaste rünnakuid. Nüüd loodetakse Riberyle. Foto: Digitale/Scanpix

Kui 1998. aastal sai Prantsusmaa meeskond maailmameistriks tänu jalgpallikoondise endisele ikoonile Zinedine Zidane’ile, siis kõik võistkonna poolehoidjad teavad, et selle saavutuse kordamiseks peab särama lööma võistkonna praeguse liidri Franck Ribery täht.


Lõppenud liigahooajal Müncheni Bayerni rivistuses vigastustega heidelnud ja seetõttu alati mitte just parimat vormi näidanud Riberyle on seega asetatud suured lootused.

«Ta on minu sõber ja ta austab mind väga. Ma loodan, et ühel päeval võidab ta aasta parima jalgpalluri tiitli. See, mida ta viimase viie aastaga on saavutanud, on olnud muljetavaldav,» kiitis Zidane ajalehe Bild vahendusel nooremat kaasmaalast.

Samas hõljuvad murepilved Ribery tervise kohal ka enne MMi. Sakslaste väljaande TZ andmetel on Riberyl kubemega probleeme ja prantslane on otsustanud pärast finaalturniiri kohe lõikuslauale minna.

Peale selle on ründav poolkaitsja viimasel ajal meedias palju sakutada saanud, kuna kasutas väidetavalt alaealise prostituudi teenuseid. Halvemal juhul võib Riberyd süüdimõistmise korral oodata vanglakaristus, kuid nii kaugele asjad tõenäoliselt siiski ei jõua.

Sel MMil vabaneb keskväljavirtuoos arvatavasti kahtlustest oma tuleviku asjus, kuna nädalavahetusel otsustas ta pikendada lepingut oma praeguse tööandja Müncheni Bayerniga kuni hooaja 2014/2015 lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles