Zahkna sprindis medaliheitlusesse ei sekkunud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Zahkna.
Rene Zahkna. Foto: Mattias Oja

Nove Mestos toimuvall juunioride laskesuusatamise EMil üleeile 15 km distantsil kulla võitnud Rene Zahkna pidi tänases sprindis leppima 17. kohaga. Võitis Roman Jaliotnov Valgevenest.

Zahkna ütles pärast kullavõitu, et sprindis tuleb tiirus riskida, sest sõidukiiruselt ta kõige teravamas tipus pole. Kahjuks sai ta täna kirja neli möödalasku, kolm lamades- ja ühe püstitiirus. Jaliotnovile kaotas Zahkna lõpuks 1.31,0.

Korraliku sõidu tegi Johan Talihärm, kes sai 25. koha. Temagi pidi käima neljal trahviringil ja kaotas võitjale 1.59,1. Tarvi Sikk sai 78 võistleja seas 45. (+3.38,5; 2) ja Kermo Sikk 52. koha (+4.28,2; 3).

Kaks trahviringi teinud Jaliotnovi võiduaeg oli 24.35,5. Teiseks tuli ühe trahviringi sõitud tšehh Adam Vaclavik (+11,7)ja kolmandaks täna ühena vähestest veatult tulistanud Itaalia laskesuusataja Maikol Demetz (+21,4).

Järgmisena on meesjuunioridel EMil kavas jälitussõit, mis toimub pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles