Barcelona kaotas põnevuslahingus Valenciale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona kaotas koduväljakul Valenciale (valges)
Barcelona kaotas koduväljakul Valenciale (valges) Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas kaotas tiitlikaitsja Barcelona koduväljakul 2:3 Valenciale. Vaatamata kaotusele jääb Barcelona veel vähemalt homseni liigatabeli liidriteks.

Barcelona läks kohtumist juhtima juba 8. minutil, kui täpne oli Alexis Sanchez. Esimese poolaja lõpuks olid aga jõuvahekorrad muutunud, sest vahepeal lõid palli Barcelona väravasse Pablo Piatti ja Daniel Parejo.

54. minutil viigistas mänguseisu Lionel Messi, kes skooris penaltipunktilt. Kõigest viis miutit hiljem viis aga Francisco Alcacer Valencia taas juhtima. See jäi ka mängu viimaseks tabamuseks.

Barcelona lõpetas kohtumise ka arvulises vähemuses, kuna 78. minutil nägi teist kollast kaarti endine Valencia mängumees Jordi Alba.

Liigatabelis on Barcelona endiselt 54 punktiga liider. Sama palju punkte on kogunud ka Madridi Atletico, kellel on aga mäng vähem peetud. Madridi Real on ühe vähempeetud kohtumise juures 53 punktiga kolmandal kohal.

Madridi meeskonnad peavad oma 22. vooru kohtumise homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles