Eesti meeskond pääses ilusa võiduga saalihoki MMile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti saalihokikoondis.
Eesti saalihokikoondis. Foto: saalihoki.ee

Eesti saalihokikoondis alistas Bratislavas toimuval MM-valiturniiril Slovakkia meeskonna 6:1 (1:0; 3:1; 2:0) ja tagas pääsu detsembris Rootsis toimuvale finaalturniirile.

Eesti meeskond tegi kodusaalis mängiva Slovakkia meeskonna vastu väga hea esituse. Slovakkia meeskond survestas eestlasi terve kohtumise vältel väga teravalt kuid suurepärast mängu näitas järjekordselt meie koondise väravavaht Marek Õige kelle arvele jäi 22 tõrjet.

Avakolmandiku ainukese värava viskas meeskonna kapten ja 2012. aasta Eesti parim mängija Roman Pass oma väljakupoolelt sooritatud kaugviskest.

Teise kolmandiku alguses suutis Slovakkia meeskond seisu viigisatada, kuid Norras mängiv ja koondises debüteerinud Andreas Vöiduma viskas teisel ja kolmandal kolmandikul järjest neli väravat. Mängu viimasel sekundil viskas veel ühe värava Eesti meeskonnale Kristian Talme, kes vormistas lõppseisuks 6-1.

Pühapäeval kell 13.00 peab Eesti meeskond viimase kohtumise valikturniiril kui kohtub samuti edasipääsu taganud maailma reintingus kolmandat kohta hoidva Šveitsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles