Uiboleht Tammeka eemaldamisest: kindlasti mängib liigas kümme klubi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht (esiplaanil).
Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht (esiplaanil). Foto: Toomas Tatar

Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht selgitas Vikerraadiole alaliidu eilset otsust jätta Tartu Tammeka ilma meistri- ja esiliiga litsentsist.

«Kõigepealt Tammekal puudub selleks hooajaks infrastruktuur ehk siis neil pole kehtivat lepingut spordibaaside kasutamiseks,» vahendab ERR Sport Uibolehe sõnu. «Asja tuum peitus selles, kas ja millisel määral klubi täna reaalselt tegutseb. Kas klubi tegevjuhtkond on paigas ja juhib klubi? Paraku see informatsioon, mis meieni on jõudnud, ütleb, et kõike reaalsuses ei ole,» sõnas Uiboleht.

Meistriliiga mullu 9. kohaga lõpetanud Tammekast vabaks jäävale kohale pretendeerivad eelmisel hooajal viimasena lõpetanud ja esiliigasse langenud Kuressaare ning üleminekumängudel Tammekale kaotanud Rakvere Tarvas. «Kindlasti saab öelda, et Premium liigas mängib sel aastal kümme klubi ja hooaeg algab 1. märtsil,» lisas Uiboleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles