Aasta parimad sulgpallurid on Must ja Hõim

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Andres Haabu

Eest isulgpalliliit kuulutas 50. Eesti meistrivõistluste raames sulgpalli juubelit tähistanud peol välja eelmise aasta parimad mängijad, kelleks valiti Raul Must ja Karoliine Hõim.

Parima meesulgpalluri auhinna võitis teist aastat järjest Must, kes ütles, et auhinna saamine teeb heameelt, kuid üllatusena see siiski ei tulnud, sest kodune konkurents pole kõige tihedam. «Järgmine suurem eesmärk on maailmakarikaetapi võitmine,» seadis Must sihte tulevikuks.

Aasta naissulgpalluriks valiti Hõim, kes oli 2013. aastal Eesti meister nii üksik- kui ka paarismängus. Hõimu sõnul on tunnustus talle seda väärtuslikum, et viimasel paaril aastal on tema treeninguid ja võistlemist seganud vigastus. Lähitulevikus loodabki Hõim rohkem võistelda ja maailma edetabeli punkte koguda, et oma kohta edetabelis taas parandada.

Õhtu üheks täheks tõusis alles 16-aastane tulevikulootus Kristin Kuuba, kes pälvis kolm tiitlit. Kuuba tunnistati parimaks noormängijaks, koos Helina Rüütliga võitis ta parima naispaarismängija auhinna ning koos Mihkel Laanesega parima segapaarismängija auhinna. Kuuba treener Mart Mäerand valiti aasta treeneriks.

Aasta sulgpallisündmuseks oli Tondiraba sulgpallihalli valmimine. Elutööpreemiaga tunnustas Eesti Sulgpalliliit pikaaegset treenerit ja esimest Eesti meistrit sulgpallis Jüri Tartot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles