Lätis kogemusi korjanud Aava: jumal tänatud, et meil pole talveralli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava
Urmo Aava Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Juulikuise Rally Estonia eestvedaja Urmo Aava käis vaatamas nädalavahetusel Lätis toimunud Liepaja rallit, mis oli ERC sarja tänavuse hooaja teine etapp. Saadud kogemusi soovib Aava kasutada selleks, et tõsta tänavu esmakordselt Euroopa meistrivõistluste arvestusse minev Rally Estonia sarja 12 etapi seas kolme parema hulka.

«Kui longime tagaotsas, siis on kerge võtta väikeselt Eestilt see koht ära ja öelda, et las suured teevad,» selgitas Aava Õhtulehele, miks esimesel aastal kohe maksimaalselt kõrgele sihitakse. Üks eelis on Eestil võrreldes Lätiga aga tema sõnul kindlasti olemas. «Jumal tänatud, et meil pole talverallit. Kohati oli umbes 40 kraadi tuulekülma. Me viskasime Eurospordi inimestega nalja, et vähemalt saame me garanteerida 20 kraadi sooja. Päike või vihm, ma ei tea, aga vähemalt on soe,» naljatas Aava. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles