Video: Tartu maratoni praegu kummaski võistluspaigas korraldada ei saaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maraton.
Tartu maraton. Foto: Tarmo Haud

Sel pühapäeval toimuvad 43. Tartu Maratoni avatud raja sõit, 3. Tartu Teatemaraton ja 13. Tartu Maratoni Naistesõit on viidud üle Ida-Virumaale Alutagusele.

Traditsioonilisel Otepää-Elva trassil ei ole võimalik tuleval nädalavahetusel lumepuuduse tõttu nimetatud üritusi pidada. Ka teine varuplaan, Võrtsjärve jää peal võistluse korraldamine ei tule vähemalt sel nädalal kõne alla, kuna nädalavahetuse tugevad tuuled puhastasid järve jää lumest.

Tartu Maratoni avaürituste täpsem programm ja distantside pikkused selguvad homme. 16. veebruarile planeeritud 43. Tartu Maratoni põhisõitude toimumine otsustatakse järgmise nädala esmaspäeval ehk 10. veebruaril.

Eile käis rajameister Tartu Maratoni Otepää-Elva trassi finišipoolses otsas ja Võrtsjärve jääl. Mõlemas kohas on näha, et vähemalt sel nädalal ei ole neis kohtades suusavõistluse korraldamine võimalik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles