David Beckham asutab Miamisse oma jalgpalliklubi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

David Beckham on kolmapäevaks Miamisse kokku kutsunud pressikonverentsi, et suure tõenäosusega teatada oma profijalgpallimeeskonna asutamisest.

Koos Põhja-Ameerika jalgpalli profiliiga MLSi komissari ja Miami-Dade’i linnapea Carlos A. Gimeneziga «tähtsa teadaande­» edastamiseks ajakirjanike ette astuv Beckham sai omal ajal mängijana Los Angeles Galaxyga liitudes õiguse osta tavapärasest madalama hinna ehk 25 miljoni dollari eest MLSi profimeeskonna asutamise frantsiis.

Jalgpallitähe põhimureks on olnud sobiva staadioni leidmine, Miami rannapiirkonnas leiduks aga koht, kuhu 25 000 istekohaga areen rajada. Kui Beckham leiab rahastajad, liitub tema meeskond liigaga tõenäoliselt 2017. aastal. Tegu oleks MLSi 22. meeskonnaga. Reaalselt mängis eelmisel aastal neist liigas siiski vaid 19, sest veel kaks klubi on samuti asutamisjärgus.

Miamis on MLSi meeskond varemgi eksisteerinud, kuid Miami Fusioni nime all mängiti liigas vaid aastatel 1998-2001.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles