Barcelona asepresident: Messi saab uue megalepingu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi saab peagi uue ja kopsaka lepingu.
Lionel Messi saab peagi uue ja kopsaka lepingu. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi asepresident Javier Faus teatas, et tiimi suurim staar Lionel Messi sõlmib peagi klubiga uue lepingu ja vastavalt sellele tõuseb ka ründestaari palganumber.

Faus ja Messi olid alles hiljuti sõjajalal, kui Faus leidis, et Messi ei vaja palgatõusu ning Messi teatas seepeale, et Barcelona asepresident ei tea jalgpallist mitte midagi. Nüüd tundub, et erimeelsused on aga lahendatud, kirjutab Eurosport.

Eelmisel aastal sai Madridi Reali superstaarist Cristiano Ronaldost maailmas suurima palgaga jalgpallur, kui ta sõlmis Realiga uue lepingu, mille kohaselt on tema aastateenistus umbes 20 miljonit eurot. Messi aastane teenistus on aga umbes 13 miljonit eurot.

«Lähipäevadel või kuudel allkirjastame uue lepingu. Ta on maailma parim jalgpallur ja ta väärib ka vastavat tunnustust ehk maailma suurimat palganumbrit,» sõnas Faus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles