Tarmo Rüütli kutsus Malta vastu koondisesse ka Zenjovi

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise peatreener Tarmo Rüütli
Eesti koondise peatreener Tarmo Rüütli Foto: Toomas Huik.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli kutsus 20. augustil toimuvaks koduseks sõprusmänguks Maltaga koondisesse 20 mängijat, sealhulgas ka Sergei Zenjovi.

Ukraina kõrgliigas Karpatõ Lvovi ridades palliv 19-aastane ründaja Zenjov teenis täiskasvanute koondise kutse esimest korda oma karjääri jooksul.

Samas jäid Rüütli valikutest seekord välja näiteks poolkaitsjad Sander Puri ja Jevgeni Novikov, väravavahid Sergei Pareiko ja Artur Kotenko, ründajad Kaimar Saag ja Vladimir Voskoboinikov ning kaitsja Andrei Stepanov.

Eesti ja Malta on varem kohtunud kolmel korral. 1992. aastal Vallettas peetud MM-valikmängus tehti 0:0 viik, järgmisel aastal Tallinnas peetud valiksarja kohtumises sai Malta 1:0 võidu. Viimati olid koondised vastamisi 2004. aasta veebruaris, kui Vallettas teenis Malta 5:2 võidu - Eesti väravad lõid toona Vjatšeslav Zahovaiko ja Raio Piiroja.

Viimases FIFA jalgpallikoondiste edetabelis asub Malta 131. ja Eesti 121.kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles