Video: vihane Chicago Bullsi staar saatis kõik kohtunikud pikalt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joakim Noah.
Joakim Noah. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai möödunud ööl peetud mängus kohtunike peale maruvihaseks Chicago Bullsi keskmängija Joakim Noah, kes otsustas kõiki vilemehi kostitada korraliku sõimuga.

Bulls oli kohtumas Sacramento Kingsi klubiga ning mängu kolmandal veerandajal oli seis Bullsi poolt vaadatuna parajasti 40:51, kui Noah otsustas, et ta pole kohtunike tööga enam rahul. Pahane tsenter karjus igale vilemehele roppuse, mis peale anti talle loomulikult tehniline viga.

Kuigi Noah toimetati seejärel väljakult ära riietusruumi, jäi ta endiselt pahaselt žestikuleerima.

Pärast mängu avaldas Bullsi mängumees ka ametliku vabanduse. «Olen väga pettunud,» vahendas Noah' sõnu ESPN. «Ma ei oleks pidanud nii käituma. Vabandan ja mul on kahju kõikide kohtunike ees. Nad proovivad lihtsalt oma tööd teha ja ma poleks kunagi pidanud ütlema neid sõnu, mis ma ütlesin. Loodan, et nad aktsepteerivad mu vabandust ja saan selle selja taha jätta,» lisas Noah.

Bulls kaotas mängu 70:99 ning on seni liigas kogunud 23 võitu ja 24 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles