Video: vaata täispikkuses Andres Operi mängijakarjääri lõpetamise pressikonverentsi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise läbi aegade edukaim ründaja Andres Oper teatas täna, et tõmbab aktiivsele mängijakarjäärile suuresti joone alla viimati saadud vigastuse tõttu.

Oper sattus eelmisel aastal avariisse, millest taastumine võttis pikalt aega ning Eesti koondist 133 kohtumises esindanud mängumees tunnistas, et seetõttu oli otsus juba mõnda aega meeles mõlkunud.

«Ei olnud see nii üleöö, eks seda olen ikka mõelnud mingi aeg. Peale seda avariid oli ikka päris must mansendus, siis ei näinud üldse ette, mis saama hakkab. Eks lootsin, et tulen tagasi nagu ikka ja siis tuli järgmine tagasilöök. Nii ta läks edasi ja edasi ja jalgpalliga pole nii ammu saanud tegeleda,» selgitas Oper oma lõpetamise otsuse tagamaid.

Koondise pikaajaline tugitala lisas, et kuigi ta pole veel otsustanud, millisesse riiki ning millisele ametipostile ta asub, loodab ta jalgpalliga seotuks jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles