Neymar Barcelona koosseisu ei mahtunud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliklubi Barcelona peatreener Gerardo Martino avalikustas nimekirja meestest, kes on üles antud homme toimuvaks Hispaania karikasarja poolfinaali avamänguks. Listist jäi välja tiimi suvine suurost Neymar, kes on hädas vigastusega.

Barcelona kohtub homses Copa del Rey poolfinaali avakohtumises Real Sociedadiga, ent Neymari kasutada ei saa. Nimelt pole noor brasiillane endiselt taastunud hüppeliigesevigastusest, mille ta sai kaks nädalat tagasi.

Barcelona nimekiri homseks Copa del Rey kohtumiseks: Victor Valdés, Jose Manuel Pinto, Martin Montoya, Gerard Piqué, Cesc Fàbregas, Carles Puyol, Xavi Hernandez, Pedro Rodriguez, Andres Iniesta, Alexis Sanchez, Lionel Messi, Javier Mascherano, Marc Bartra, Sergio Busquets, Alex Song, Jordi Alba, Ibrahim Afellay, Cristian Tello, Adriano, Dani Alves, Isaac Cuenca ja Sergi Roberto

Teises poolfinaalis kohtuvad omavahel linnarivaalid Madridi Real ja Madridi Atletico.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles