Saksa sõjaväes aega teeninud Harting: oleksin EMil rahul iga medaliga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Harting Berliini MMil.
Robert Harting Berliini MMil. Foto: SCANPIX

Eelmisel aastal kettaheites maailmameistriks kroonitud sakslane Robert Harting on tänavusel talvel tegelenud mitme erineva asjaga ning ei julge seetõttu suveks kõige kõrgemaid sihte seada.

«Olen sügisest alates Berliini Kunstiakadeemias võtnud erinevaid kursusi,» rääkis Harting Saksamaa Kergejõustikuliidu kodulehele. «Lõpetasin just Berliinis maja renoveerimise ning lisaks olin ma talvel seitse nädalat sõjaväeteenistuses. Mul on olnud väga palju erinevaid ülesandeid ning seetõttu oleksin Barcelonas toimuval EMil rahul igat värvi medaliga.»

Vaatamata tihedale graafikule on Harting alustanud hooaega väga hästi. Eelmisel nädalal Shanghais toimunud Teemantliiga etapil teenis ta 68.69ga teise koha. Tegemist on Hartingu karjääri paremuselt teise tulemusega. Kaugemale on mees heitnud vaid eelmisel suvel Berliinis toimunud MMil, kus ta võitis 69.43ga kuldmedali.

«2007. aasta MMil võitisn ma hõbemedali, Pekinigi olümpial oli nneljas ning eelmisel aastal võitisn MM-tiitli. Seetõttu olen otsustanud ka treeninguid natuke kergemalt võtta, kuna nüüd panen ma rohkem rõhku kvaliteedile mitte kvantiteedile,» lisas Harting. «Minu jaoks on väga oline, et ma oleksin enne EMi vaimselt puhanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles