Kaitseväe juhataja soovis Eesti laskesuusatajatele olümpial edu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Terras
Riho Terras Foto: Mihkel Maripuu

Kaitseväe juhataja kindralmajor Riho Terras soovis täna kaitseväe peastaabis laskesuusatajatele seersant Kauri Kõivule, kapral Indrek Tobrelutsule ja kapral Roland Lessingule edu eelseisvatel olümpiamängudel.

Kindralmajor Terras avaldas lootust, et kaitseväe spordirühma kuuluvad laskesuusatajad annavad endast Eesti esindamisel parima ning kinkis sportlastele kaitseväe juhataja meenemündid.

Enim medaleid on Eesti meistrivõistlustelt toonud kapral Roland Lessing, kes on võitnud laskesuusatamises 23 medalit, millest 14 kulda, viis hõbedat ja neli pronksi. Salt Lake City olümpiamängudelt naasis Lessing 45. kohaga distantssõidus.

Kapral Indrek Tobreluts on Eesti meistrivõistlustel laskesuusatamises võitnud seitse kulda, kaheksa hõbedat ja kaks pronksi ning murdmaasuusatamises kaks hõbedat ja kolm pronksi. Vancouveri sprindisõidus kuulus talle 31. koht.

Seersant Kauri Kõiv on Eesti meistrivõistlustel võitnud kokku üheksa medalit, millest neli kulda, kolm hõbedat ja kaks pronksi. Vancouveri distantssõidus kuulus talle 44. koht.

Kapral Indrek Tobreluts on olümpiamängudel Eestit esindanud neljal, kapral Roland Lessing kolmel ja seersant Kauri Kõiv ühel korral.

Laskesuusatajad kuuluvad kaitseväe spordirühma, mis tegutseb 2006. aasta 1. veebruarist staabi- ja sidepataljoni koosseisus. Spordirühma eesmärk on spordi populariseerimine kaitseväes ja ühiskonnas tervikuna. Spordirühma kuulub praegu 18 tippsportlast. Samuti võimaldab teenistus spordirühmas perspektiivikatel noorsportlastest ajateenijatel osaleda treeningutel ja võistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles