Anu Ennok pikendas lepingut Soome parima võistkonnaga kolme aasta võrra

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: Peeter Langovits / Postimees

Viimasel viiel hooajal Soome võrkpallimeistriks kroonitud Salo LP Viesti pikendas kolme aasta võrra lepingut Eesti koondislase Anu Ennokiga, kes jätkab põhjanaabrite tugevaimas klubis kuni 2017. aasta kevadeni. Sarnaselt eestlannale tehti kolmeaastane leping ka Ukraina sidemängija Viktoria Polishchukiga.

«Otsus Salosse jääda ei tulnud raskelt, sest rolli mängivad klubi hea füüsiline ettevalmistus ja eurosarjamängud. Muidugi on suur pluss ka perekond, kes saab mind toetamas käia. Olen 22-aastane, seega on aega endaga tööd teha ja kogemusi hankida, et hiljem edasi liikuda. Lisaks jäi sellel aastal karikafinaalis esikoht saavutamata,» kirjutas Ennok sotsiaalmeedias, vahendab volley.ee.

Möödunud hooajal Orivesi Ponnistuses pallinud Ennok on käimasoleval hooajal valitud korra Soome meistriliiga kuu parimaks mängijaks (detsembris) ning kolmel korral (oktoobris, novembris ja detsembris) liiga sümboolsesse koosseisu. Turniiritabeli tipus jätkaval Viestil on 21 mänguga kogutud 59 punkti, millega on põhiturniiri võit kindlustatud. Eesti võrkpallur hoiab 310 silmaga Soome meistriliiga punktitabelis kõrget neljandat kohta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles