Taaramäe hooaja avastardi järel: kui jalg on kehv, tuleb imeda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile algas Prantsusmaal Etoile de Bessegesi mitmepäevasõit (UCI kategooria 2.1), mille Cofidise rattur Rein Taaramäe lõpetas peagrupis ja sai kirja 56. koha. Taaramäe kirjutas hooaja avavõistluse järel, et on tore taas võistlema asuda.

Taaramäe kirjutas, et viiekuuse võistluspausi järel oli nälg taas teistega jõudu katsuma asuda suur.

«Täna algas kauaoodatud Etoile de Bessegesi velotuur 2014. Kauaoodatud, sest võistlemisisu on suur. Kaua sa ikka treenid päevast päeva! Mulle ei meeldi liiga rutiine elu. Kuna üsna tihti viibin kas laagrites või võistlustel, siis olen nii ära hellitatud, et üle kümne päeva paigal ei kannata olla. Kodus on kõik päevad ühesugused: magad, sööd, treenid, sööd, lebotad, sööd ja jälle magama. Nii päevast päeva! Nüüd on aga aasta huvitavaim osa alanud: erinevad reisid, hotellid ja võidusõidud. Loodame, et tulevad ka mõned võidud,» kirjutas Taaramäe.

Prantsusmaal alanud võistluse kohta lisas Cofidise mees, et rohkem võimalusi on sprinteritel, aga Taaramäe ise läheb sõitma omas tempos: «Ise plaanin teha oma sõitu. Vorm tundub treeningute põhjal hea, kaga eesmärke püstitama ei hakka. Kui jalg on hea ja võimalust näen, siis kõmmutan, kui jalg kehv, eks siis tuleb imeda.»

Loe täispikka postitust paf.com portaali lehel asuvast Taaramäe blogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles