Piltuudis: Ibrahimovic saatis Ronaldole kummalise sünnipäevakingi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovici kingitus Cristiano Ronaldole.
Zlatan Ibrahimovici kingitus Cristiano Ronaldole. Foto: twitter.com

Madridi Reali jalgpalliklubi superstaar Cristiano Ronaldo tähistas eile oma 29. sünnipäeva ning ühe kõige omapärasema kingituse - kummalise sõnumiga T-särgi - sai kuulus Portugali koondislane oma rootslasest ametivennalt Zlatan Ibrahimovicilt.

Pariisi Saint-Germaini klubis mängiv Ibrahimovic saatis Ronadole kingituseks T-särgi, kuhu oli kirjutatud sõnum «Dare to Zlatan», mis tõlkes võiks tähendada, et julge olla Zlatan. Rootsi koondise ründeäss postitas pildi saadetud kingitusest oma Twitteri kontole ning kirjutas juurde ka tervituse Ronaldole: «Palju õnne sünnipäevaks, Ronaldo. Saatsin sulle postiga su uue lemmikriietuse.»

Ronaldo ei pidanud paljuks oma ametivennale vastata ja postitas hiljem samuti Twitterisse vastuse Ibrahimovicile. «Aitäh sünnipäevakingituse eest, Ibrahimovic. See näeb mu seljas välja parem, kui sa arvasid,» seisis sünnipäevalapse vastuses.

Ibrahimovic ja Ronaldo on viimaste kuude jooksul omavahel maid jaganud varemgi: nende kodumaade koondised Rootsi ja Portugal pidasid möödunud sügisel maha tulised play-off lahingud selle nimel, kumb riik pääseb suvel toimuvale MMile. Pärast seda, kui Ronaldo abiga jõudis turniirile Portugal, avaldas Ibrahimovic arvamust, et ilma tema osalemiseta pole mõtet MMi üldse vaadatagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles