Saksamaal avaldati Schumacherit ja Laudat mõnitav pilt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki Lauda (vasakul) ja Michael Schumacher.
Niki Lauda (vasakul) ja Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

64-aastane vorimelilegend Niki Lauda avaldas oma pahameelt seoses hiljuti avaldatud pildiga, kus Saksamaa ajakiri Titanic võrdleb teda hetkel koomas oleva Michael Schumacheriga.

Satiiriajakiri Titanic avaldas sel nädalal oma kaanel foto Laudast ning pani sinna alla küsitava pildiallkirja «Eksklusiivne: esimene foto pärast õnnetust ehk kui hullult see Schumit mõjutas». Pildi allkiri ja Lauda pilt olid mõeldud humoorika kooslusena, andes justkui mõista, et Schumacher on pärast koomast ärkamist samasugune kui 1976. aastal tõsise õnnetuse üle elanud ja põletushaavu saanud Lauda.

Kolmekordse maailmameistri arvates polnud aga tegemist üldsegi naljaka ideega. «See esikaas on täiesti hulljulge, absoluutselt väljakannatamatu ja tohutult üleolev. Kes sellist rumalust üldse trükib?» avaldas Lauda oma pahameelt.

Lisaks küsitavale kaanepildile avaldas Titanic samas numbris veel mitmeid Schumacheriga seotud lugusid: vanematele oli koostatud juhend, kuidas oma lastele lõbusalt selgitada Schumacheri õnnetust, ning samuti oli välja mõeldud labürindina joonistatud mõistatus sellest, kuidas kuulus sakslane mäest alla sõitis ja vale pöörde tagajärjel õnnetusse sattus.

Schumacherit püütakse endiselt kunstlikust koomast välja tuua. Seitsmekordne maailmameister kukkus eelmise aasta lõpus Prantsusmaa alpides suusatades ning viibib siiani haiglaravil.

Vaata Schumacherit ja Laudat kujutavat Titanicu esikaant siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles