Liverpool purustas võimsa alguse abil Arsenali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe värava autor Martin Škrtel (keskel) rõõmustamas.
Kahe värava autor Martin Škrtel (keskel) rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kohtusid täna omavahel liiga liider Arsenal ja neljandal kohal olev Liverpool. Kahe suure klubi heitlus algas tormiliselt, kui kodumeeskond Liverpool sai kiirelt 4:0 juhtima ja võttis 5:1 võidu.

Mänguskoor avati kohe esimesel minutil, kui jala sai valgeks Martin Škrtel. Üheksa minutit hiljem oli slovakk taas täpne ning tablool säras seis 2:0. Maruliselt alustanud Liverpool pani aga käike veel juurde ning 17. minutil sahistas Arsenali väravavõrke Raheem Sterling, 20. minutil lõi omakorda värava Daniel Sturridge.

Teise poolaja alguses sai teist korda jala valgeks Sterling. Arsenali auvärava eest hoolitses 68. minutil penalti realiseerinud Mikel Arteta. Seisuga 5:1 mäng lõppeski.

Arsenal hoidis enne mängu Inglise liigas esikohta ning neil oli koos 55 punkti. Tabeli ülemine ots on aga tihe: teisel kohal oleval Manchester Cityl ja kolmandat kohta hoidval Chelseal on mõlemal koos 53 silma, Liverpool oli 47 punktiga neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles