Lehtla: enne ma ei lõpeta, kui medal käes

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla
Kadri Lehtla Foto: Liis Treimann

Eesti naiste laskesuusatamise koondise liider Kadri Lehtla on seadnud endale kõrged eesmärgid – Sotšis pakuks talle rahuldust koht esikümnes, kuid oma hinges ihkab ta hoopis medalivõitu.

«Ma olen alati soovinud medalit saada ja usun, et olen selleks võimeline. Enne ma ei kavatse laskesuusatamisega lõpetada, kui medal käes,» lausus ta naerdes. Lehtla kinnitas, et sportlik vorm lubab loota head tulemust. Seepärast ei hakanud ta täna treeningul eriliselt rassima, vaid piirdus lühikeste suusaringide ja sellevõrra tiheda laskmisega.

«Praegu on juba kaks varianti – kui vorm on hea, võib liigse treeninguga selle ära rikkuda, kui aga vilest, siis pole ka viimasel päeval harjutamisest abi,» rääkis Lehtla. «Lasketiiruga harjumine ei võtnud samuti aega, sest kõik on ikka nii nagu tavaliselt.»

Naiste sprint peetakse homme ning koondise esinumbrina oli Lehtlal esimesena võimalus valida, millises stardigrupis rajale minna. Lehtla valis teise grupi. «Vaatasin meeste võistluse pealt, ka seal panid paljud tugevamad end just teise gruppi,» selgitas Lehtla. «Eks nende stardigruppidega käib üks trikitamine. Võistlus toimub õhtul, kui temperatuur langeb miinusesse ja rada läheb jäässe. See kõik mõjutab libisemist ja sõitmist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles