Ojamets Selveri alistamisest: üleliia kindlalt see võit ei tulnud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets mängijaid juhendamas.
Andrei Ojamets mängijaid juhendamas. Foto: Toomas Huik/Postimees

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga ülemises vahegrupis oli Tartu Bigbank täna võõrsil 3:1 üle Tallinna Selverist, ent Tartu juhendaja Andrei Ojametsa sõnul kergelt midagi ei tulnud.

«Algus oli rabe, kaks nädalat mängupausi annab tunda. Sidemängijal Artis Caicsil ei sujunud asjad, ent õnneks suutis Andres Toobal teda edukalt asendada. Ütleme nii - hea, et nii läks täna ja võidu kätte saime, üleliia kindlalt see ei tulnud,» sõnas Ojamets pärast kohtumist.

Heast küljest näitas end nurgamees Karl Jaani. «Tema oli tõesti see võlukepike täna, lõi rasked pallid maha ja tegutses suurepäraselt. Vahetusmehed olid täna tasemel, selle üle on hea meel,» lisas juhendaja. «Suutsime serviga Selveri temporünnakut lõhkuda. Aga meie enda tempomehed jäid ka üsna kuivale, eks Toobalil napib mängupraktikat ja see mõjutab koostööd. Rahule ei saa jääda ka neljanda geimi lõpuga, kus ei suudetud keskenduga ja asja ära vormistada.»

Tartul on vahegrupiturniiril pidada veel kaks kohtumist, järgmisel neljapäeval minnakse vastamisi Pärnuga ja pühapäeval RTUga. Ülemises vahegrupis ongi 11 punktiga liider Pärnu, kes sai laupäeval Selverist jagu 3:0. Tartul on 9 ja Selveril 4 punkti, mõlemad on Pärnust ühe mängu vähem pidanud. Vahegrupiturniir lõpeb 16. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles