ManUga hädas olev Moyes: ma ei oodanud nii keerulist hooaega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Moyes.
David Moyes. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistrivõistlustel oli täna raskustes tiitlikaitsja Manchester United, kes pidi kodus leppima 2:2 viigiga liigatabeli viimase Fulhamiga. Unitedi peatreener David Moyes kaitses oma hoolealuseid ja väitis, et nende meeskond vääris täna rohkemat. Lisaks tunnistas Moyes, et hooaeg on olnud uskumatult keeruline.

Liigatabeli viimane Fulham läks mängu 19. minutil juhtima, kui jala sai valgeks Steve Sidwell. 78. minutil viigistas Manchesteri meeskonna poolt seisu Robin van Persie ja kohe 80. minutil said tiitlikaitsjad ka 2:1 juhtima, värava autoriks Michael Carrick. Veel viimasel hetkel jäid Manchesteri klubi mehed aga võidupunktidest ilma, sest 94. minutil lõi Fulhami poolt värava Darren Bent.

Moyesi hinnangul väärisid tema hoolealused seekord rohkem võitu. «Me läksime ja proovisime võita. Me võtsime selle ette, söötsime ja proovisime läbi murda, aga meil lihtsalt ei olnud viimast lihvi,» rääkis Moyes Sky Sports 1 kanalile.

«Me väärisime võitu ja kolme punkti tabelisse, aga alati ei saa, mida tahad,» lisas Moyes.

Unitedi juhendaja tunnistas ka, et tema esimene hooaeg Manchesteri meeskonna eesotsas on olnud keeruline: mullune Inglise meister on hetkel liigatabelis alles seitsmendal kohal, vahe liiga liidri Chelseaga on 15 punkti. Küsimusele, kas Moyes eeldas, et hooaeg tuleb nii keeruline, andis Unitedi loots ühese vastuse: «Ei, ilmselt mitte.»

Liigat juhib praegu Chelsea, kes edestab ühe punktiga Arsenali ja kahe punktiga Manchester Cityt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles