Kanepi jätkab 27. kohal, Kontaveit langes

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tennisenaiskond koosseisus Kaia Kanepi, Anett Kontaveit, Eva Paalma ja Tatjana Vorobjova tagas täna kodusel Fed Cupi Euro-Aafrika III tsooni turniiril pääsu kõrgemasse liigasse, kui poolfinaalis alistati Taani 2:0.
Eesti tennisenaiskond koosseisus Kaia Kanepi, Anett Kontaveit, Eva Paalma ja Tatjana Vorobjova tagas täna kodusel Fed Cupi Euro-Aafrika III tsooni turniiril pääsu kõrgemasse liigasse, kui poolfinaalis alistati Taani 2:0. Foto: Toomas Huik/Postimees

Naiste tennise maailma edetabelis on Eesti esireket Kaia Kanepi jätkuvalt 27. kohal. Anett Kontaveit langes 14 pügala võrra ja asub 233. positsioonil. Kolmanda eestlannana on Eva Paalma 1012. kohal.

Kõik kolm aitasid Eesti naiskonna nädalavahetusel Fed Cupil Euro-Aafrika III tsooni turniiril poolfinaali ning sellega tagati järgmiseks aastaks koht aste kõrgemal.

Tabeli esikümnes võrreldes eelmise nädalaga muudatusi pole – maailma esireketina jätkab ameeriklanna Serena Williams, järgnevad valgevenelanna Victoria Azarenka ja hiinlanna Na Li.

Vaata edetabelit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles