Rammo saavutas Lauderdale'i regatil 2. koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo.
Karl-Martin Rammo. Foto: Ott Kallas

Nädalavahetusel USAs toimunud Lauderdale'i olümpiaklasside regatil sai Karl-Martin Rammo Laser Standardil 2. koha ning Lauri Väinsalu Finnil 11. koha. Kolme päeva jooksul peeti vaiksete ja keskmiste tuulte oludes kokku 7 võistlussõitu.

Laser Standard klassis purjetav Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) kogus regati kestel oma resultaatide seeriasse kohad 6, 1, 3, 2, 8, 2 ja 4 ning lõpetas võistluse kokkuvõttes suurepärase 2. kohaga.

«Mul tuli purjetamine sel nädalavahetusel väga hästi välja. Asjad on võrreldes Miami MK-etapiga oluliselt paremini paika loksunud. Püsisin esimesed kaks päeva liidrikohal. Viimase päeva ainsas, kiirusega 0-2 m/s puhunud keerutavas maatuules peetud sõidus klappis esimeses krüssus kõik väga hästi. Sain suurepärase stardi ja juhtisin ülemises märgis 22-sekundilise vahega. Teises krüssus aga vaikis tuul täiesti, sattusin tuuleauku ning mitmed konkurendid said mööda. Neljas finišikoht kukutas mu üldarvestuses teiseks. Siiski võtan Lauderdale'ist kaasa üdini positiivsed emotsioonid,» oli sportlane oma sooritusega rahul.

Laser Standardil võitis austraallane Tom Burton.

Finnil võistelnud Väinsalu (ROPK) lõpetas sõidud tulemustega 8, 10, 4, OCS (valestart), 12, 6, 18 ning sai lõppresultaadina 11. koha. Finn klassis saavutas võidu kanadalane Greg Douglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles