Tragöödia: Arsenali fänn tappis kaotuse järel Liverpooli toetaja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli ja Arsenali vahelise mängu tabloo.
Liverpooli ja Arsenali vahelise mängu tabloo. Foto: SCANPIX

BBC vahendas täna uudist, et üks keenialasest Inglismaa jalgpalliklubi Arsenali fänn tappis pärast möödunud nädalavahetusel peetud Inglise liiga kohtumist Liverpooli toetaja.

Laupäeval kohtusid omavahel Liverpool ja Arsenal ning liigas neljandal kohal olev Liverpool oli juba esimese 20 minuti järel mängu 4:0 juhtimas. Kokkuvõttes pidi liigas teist kohta hoidev Arsenal tunnistama Liverpooli 1:5 paremust.

BBC väitel pussitas pärast mängu üks pahane Arsenali fänn Keenias surnuks ühe Liverpooli toetaja. Mehed olid mängu vaatamas kohalikus Meru pubis ja pettunud Londoni klubi toetaja pussitas pärast kohtumist oma sõpra, kes viidi haiglasse ja suri hiljem.

Jalgpallifanaatikute surmad ei ole kahjuks siiski harvad: alles eelmisel aastal tappis end üks Manchester Unitedi toetaja, kuna tema meeskond kaotas Newcastle Unitedile, 2009. aastal poos end üles üks Arsenali toetaja - põhjuseks asjaolu, et Arsenal kaotas ManUle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles