Õigus jäi taas Norra suusastaarile, Venemaa läheb ilmselt spordikohtusse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dario Cologna on tõstnud võidukalt käed. Samas heitlevad Martin Johnsrud Sundby ja Maksim Võlegžanin (paremal) pronksi eest. Sundby on selgelt venelasele ette sõitnud.
Dario Cologna on tõstnud võidukalt käed. Samas heitlevad Martin Johnsrud Sundby ja Maksim Võlegžanin (paremal) pronksi eest. Sundby on selgelt venelasele ette sõitnud. Foto: AP/Scanpix

Sotši olümpiamängudel kütab siiani kirgi meeste pühapäevane suusavahetusega sõit. Venelaste hinnangul takistas pronksmedali võitnud norralane Martin Johnsrud Sundby finišisirgel neljandaks jäänud venelast Maksim Võlegžaninit. Venelased esitasid esmalt protesti, mis lükati tagasi. Nüüd tuli ka apellatsioonikomisjoni otsus ning ka see andis õiguse norralasele.

«Apellatsioon lükati tagasi, pronksmedal jääb Martin Johnsrud Sundbyle. FISi apellatsioonikomisjon on lükanud venelaste apellatsiooni tagasi. See tähendab, et pronksmedal jääb Martin Johnsrud Sundbyle. Apellatsioonikomisjon on otsustanud teha Sundbyle kirjaliku hoiatuse,» seisis avalduses.

Suure tõenäosusega lähevad venelased nüüd spordikohtusse, kuna juba eile valmistati selleks materjale ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles