Kruuda WRC lehele antud intervjuus: ütlesin ise, et ma ei võitnud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Kruuda.
Karl Kruuda. Foto: Postimehe video

Nädalavahetusel peetud Rootsi MM-rallil WRC2 arvestuses esikoha võtnud Karl Kruuda tunnistas WRC lehele antud intervjuus, et ei uskunud isegi pärast finišeerimist oma võitu ning ees ootab keeruline hooaeg.

WRC leheküljel esitati esikoha võtnud Kruudale mitmeid küsimusi ning teiste hulgas uuriti, millised olid eestlase esmamuljed pärast seda, kui ta oli suutnud viimasel katsel tasa sõita enne lõppu teda ning soomlast Jari Ketomaad lahutanud 18 sekundit ja võtta napi eduseisu.

«Oli hea põhjus, miks ma (vahetult pärast lõppu- toim.) ei uskunud, et olin seda teinud - selle põhjuseks oli see kutt, kes oli minust eespool,» muljetas Kruuda. «Jari Ketomaa hüppas oma autos üles-alla ning ma ütlesin, et ei, tema on võitnud. Kui nad alles kaks või kolm korda seda ütlesid, siis hakkasin uskuma,» selgitas Kruuda oma võiduemotsioone.

Pärast hooaja avavõistluse võitu tunnistas eestlane, et on ülejäänud hooaja suhtes pisut kartlik. Küsimusele, mis mõtetega ta ülejäänud hooaega vaatab, vastas eestlane: «Kardan. Pikk maa on veel minna ja see oli esimene võistlus. Mitte miski pole veel lõplik ja endiselt on enne hooaja lõppu kavas kuus etappi, seega ei tohi me asjadest liigselt ette tõtata.»

Järgmine WRC2 ralli on kavas 6.-9. märtsil Mehhikos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles