Wayne Rooney taseme tõus vajab MMil kinnitamist

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: PA Wire / SCANPIX

Lõppenud klubihooajal säravaid etteasteid teinud ning paljude arvates isegi uuele tasemele tõusnud Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney panusest sõltub algaval MMil Inglismaa koondise käekäik ilmselt kõige rohkem.


Kuna Rooney on klubi eest näidanud tänavu erakordselt head vormi ja ründaja lõi koguni 34 väravat, soovitakse kindlasti säärast taset näha ka MMil.

«Rooney on andekamaid mängijaid, keda ma kunagi juhendanud olen,» on Inglismaa koondise peatreener Fabio Capello hoolealusega ülimalt rahul. «Treeningul soovib ta iga kord harjutada võimalikult efektiivselt. See on väga oluline, kui teised mehed näevad, et üks maailma paremaid tahab jätkuvalt kõvasti treenida ning kogu aeg midagi juurde õppida.»

Siiski on tänavu hiilgavale klubihooajale lisaks saatnud ründeässa mitmed vigastused ning see on poolehoidjad ärevaks muutnud. Seetõttu kardavad paljud, et Rooney langemisega võib vajuda põrmu ka unistus MM-tiitlist.

Capello on hoiatanud, et meeskond ei tohi liialt palju loota ründestaari osavusele.
«Ma ei usu, et üks mängija võib saada otsustavaks. Isegi mitte siis, kui ta on nii tähtis nagu Rooney. Võidab alati meeskond ja eriti on see niimoodi MMil,» soovib Capello inglasi näha võimalikult ühtselt tegutsemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles