Kullamäe tähtsa võidu järel: mina kiidan alati tervet meeskonda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe meeskonda juhendamas.
Gert Kullamäe meeskonda juhendamas. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki meeskond näitas täna kodusaalis peetud Eurochallenge sarja vahegrupimängus head mängu ning alistas möödunud hooajal sama sarja võitnud Samaara Krasnõje Krõlja meeskonna. Tartu juhendaja Gert Kullamäe kiitis kohtumise järel tervet meeskonda.

«Mina kiidaks täna Joosep Toomet, sest tulla selliselt seisult ja visata sisse need visked - ütlesin juba enne mängu, et kui ta veel eemalt tabaks siis... Ja täna ta tabas,» kiitis Kullamäe Toomet, kes vigastas möödunud reedel koduses meistriliiga kohtumises oma hüppeliigest, ent mängis täna 16 minutit, viskas kaheksa punkti ning võttis kuus lauapalli.

«Aga mina kiidan alati ikka tervet meeskonda,» lisas Kullamäe TV6-le antud intervjuus.

Tartu meeskonnal on nüüd kirjas neljast mängust neli võitu ning kuigi pidamata on kaks mängu, ollakse juba tagatud koht vahegrupi kahe parema hulgas ehk edasipääs veerandfinaali. Kullamäe oli edasist hooaega ennustades siiski tagasihoidlik: «Mul on oma unistused, aga neid ma välja ei ütle. Ütlen siis, kui asi tehtud on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles