Vandaalid proovisid maailmakuulsa poksija kodu maha põletada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyson Fury (vasakul).
Tyson Fury (vasakul). Foto: SCANPIX

Kuulus Briti poksija Tyson Fury on väga nördinud, sest tema kodu ja autod sattusid vandaalide rünnaku, täpsemalt süütamise ohvriks.

Eurosport vahendas täna uudist, et Fury oli parajasti matšiks treenimas, kui tema kodu ning autod langesid süütajate ohvriks. Õnneks polnud samal ajal kodus ka Fury naist Parist ega paari lapsi Venezuelat ja Prince'i.

Häirekeskus sai teate põlengust pühapäeva õhtul ja kui tuletõrjujad kohale jõudsid, leidsid nad eest Fury 12 000 naela maksva Volkswagen Passati, mis oli leekides. Rünnaku ohvriks langes ka Fury BWM.

Tysoni treener ja onu Peter Fury kommenteeris juhtunut, et 25-aastane britt on äärmiselt õnnetu. «Tyson löödud. See on väga jube, keegi oleks võinud talle tõsiselt viga teha. Me ei tea veel tulekahju täit ulatust, sest me pole seal, aga Tyson on rääkinud tuletõrjujatega. Kahju võib olla tekitatud kuni 20 000 naela ulatuses,» rääkis Tysoni onu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles