Schumacheril avastati veel üks eluohtlik terviserike

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher lebab endiselt Grenoble’i haiglas, kus arstid proovivad teda kunstlikust koomast välja tuua. Kui vahepeal lekkis mehe kohta meediasse ka positiivseid uudiseid, siis viimase info kohaselt on legendi seis taas keerulisemaks muutunud. Nimelt diagnoositi Schumacheril kopsupõletik.

Ajaleht Bild kirjutab, et kopsupõletik ja sellega kaasnev ravi võib mõneks ajaks tõmmata kriipsu peale koomast äratamise protsessile. Professor Heinzpeter Moecke sõnul on kopsupõletik iga inimese jaoks väga raske haigus, sest keha saab vähem hapnikku ja muutub nõrgaks. Moecke selgitab, et intensiivosakonna patsientidel on keha kaitsemehhanismid niikuinii juba nõrgenenud ning seetõttu võib kopsupõletik tekitada probleeme ka teistele organitele.

Endise vormelipiloodi esindajad ei soovinud spekulatsioonide kohta kommentaare anda.

Schumacher elas möödunud aasta 29. detsembril üle raske suusaõnnetuse, mille tagajärjel sai raskeid peavigastusi. Alates sellest ajast viibib ta Grenoble’i haiglas ning teda on hoitud kunstlikus koomas. Paari nädala eest teatasid arstid, et proovivad sakslast taas tadvusele tuua, kuid seni pole Schumacher välismaailmale reageerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles