Viljandi alistas kodusaalis kindlalt Tapa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Viljandi peatreener Marko Koks ja mängija Sten Maasalu.
HC Viljandi peatreener Marko Koks ja mängija Sten Maasalu. Foto: Peeter Langovits

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste kolmanda ringi esimeses ehk 15. voorus peeti täna kolm kohtumist. Postimees vahendas otsepilti kohtumisest, kus Viljandi alistas kodusaalis 31:21 (13:9) Tapa.

Viljandi parimana viskasid Ott Varik, Robert Lõpp ja Sten Maasalu kuus väravat, Tapa parimaks oli seitsme tabamusega Mihkel Keldoja.

Kehra Spordihoones kohtusid omavahel HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ning Aruküla. Mängu võitis Kehra tulemusega 43:25, poolaeg 17:13. Võitjate parimana viskas Marko Slastinovski seitse tabamust, Aruküla poolt vastas Mihkel Vaher koguni 13 väravaga.

Lisaks mängisid Mesikäpa Hallis omavahel Põlva Serviti ja Värska Originaal ning kohtumise võitis Serviti tulemusega 44:18, poolaeg 22:10. Võitjate poolt panustas Raido Peedomaa parimana kaheksa tabamusega, Värska resultatiivseimaks oli nelja väravaga Raiko Rudissaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles