Pahapill nimetas end kriipsujukuks

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill
Mikk Pahapill Foto: Margus Ansu

Götzise kümnevõistluse avapäeva järel isikliku rekordi graafikuid edestavad Mikk Pahapill ja Andres Raja liikusid võistluses tõusude ja mõõnadega.

4241 punktiga 10. kohal olev Raja kurtis jõuetust – viimase nädala jooksul põetud haigused ja näputrauma olevat jätnud oma jälje. «Esimese päevaga pole ma päris rahul,» tunnistas ta. «Tunnen, et jõuetus on sees.»

Suurimat rahuldust pakkus Rajale kõrgushüpe, kus ta ületas 2.03. «Juba soojenduse ajal tundsin, et võin rekordit üritada, kuid 2.06 ületamisel jäi natuke ikkagi puudu,» nentis ta.

Pahapilli jaoks oli kõrgus omakorda üks suuremaid pettumusi – täpselt kaks meetrit pole päris tema tulemus. «Hoojooksu ajal muutusin kriipsujukuks ning joonistasin seal igasuguseid kujundeid,» rääkis ta. «Täna polnud minu päev.» Samas märkis ta, et esimese päeva summa on ikkagi parem, kui mullu isikliku rekordi püstitamisel.

Mõlema mitmevõistleja treener Remigija Nazaroviene hindas hoolealuste esinemist normaalseks. «Õige kiirus peab tekkima alles suvel, praegu pöörame suuremat tähelepanu tehnilistele aladele – hüpetele ja tõugetele,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles