Montgomery pääses A-koondise kandidaadiks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Montgomery (vasakul) ja Viljar Veski.
Jaan Montgomery (vasakul) ja Viljar Veski. Foto: Karel Loide

Täna lõppenud korvpalli B-koondise laagri järel teatati nelja mehe nimed, kes pääsesid ka A-koondise laagrisse. Seega alustab A-koondises treeninguid 18 meest.

B-koondisest otsustati edutada keskmängijad Jaan Montgomery ja Viljar Veski ning lisaks veel Tanel Kurbas ja Kaido Saks.

«Kurbas ja Saks on kahe ja kolme positsioonil võimelised teistega hästi konkureerima. Keskmängijad kaasasime sisemise konkurentsi tugevdamiseks,» sõnas koondise peatreener Tiit Sokk.

Seega jäi valikust välja teine väliseestlane Renato Lindmets. «Kohtumised näitasid, et ta mängib rohkem number nelja kohta ja seal on meie teiste kandidaatide tase tugevam,» lisas Sokk.

Täna hommikul kohtus Eesti B-koondis veel kolmandat korda Rootsi U20 koondisega. Kui kahes esimeses kohtumises jäi peale Eesti, siis täna kinniste uste taga toimunud kohtumises osutus kahe punktiga paremaks Rootsi. Eestlaste poolel ei teinud täna kaasa Saks, Kurbas ja Veski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles