Petrova alistas Prantsusmaa lahtistel Venus Williamsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nadja Petrova
Nadja Petrova Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel sündis täna taas väike üllatus, kui edetabelis 20. kohal paiknev venelanna Nadja Petrova alistas kaheksandikfinaalis maailma teise numbri Venus Williamsi.

Petrova võitis poolteist tundi kestnud matši 6:4, 6:3.

Eile pärast teist setti pooleli jäänud 3. ringi matš 12. asetatud venelanna Maria Šarapova ja 22. paigutusega belglanna Justine Henini vahel mängiti täna lõpuni, Henin võitis 6:2, 3:6, 6:3 ja astus sammu järjekordse Prantsusmaa lahtiste tiitlivõiduni. Henin on Pariisis võidutsenud neljal korral.

Viiendana asetatud venelanna Jelena Dementjeva alistas kindlalt 6:1, 6:3 Lõuna-Aafrika Vabariigi tennisisti Chanelle Scheepersi ja jõudis veerandfinaali.

Tiitlikaitsja Svetlana Kuznetsova konkurentsist välja lülitanud 30. asetatud Maria Kirilenko pidi kaheksandikfinaalis tunnistama 17. paigutusega itaallanna Francesca Schiavone 6:4, 6:4 paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles