Viimsi alistas käsipalliliigas Audentese

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Liis Treimann

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste 15. vooru viimases kohtumises sai HC Viimsi/Tööriistamarket kodus 36:30 (17:15) jagu Audentesest. Võitjate resultatiivseim mängija oli Tarmo Ulla 11 ja kaotajatel Taavi Kallas viie väravaga.

 

Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen: «Meil oli vaja kahte punkti ja saime need kätte. Mängisime kümnekesi, seetõttu polnud pingilt vahetusmehi eriti võtta. Raske oli, sest Audentes on vahepeal edasi arenenud ning tegutses seekord hästi.»

Audentese juhendaja Riho-Bruno Bramanis: «Nägin juba soojendusel, et Viimsil on vähe mehi ning panin vastavalt sellega taktika paika. Plaanisime kõrget tempot hoida ja see meil ka õnnestus. Seekord oli meie trumbiks pikk pink ning alati kui keegi väsis, siis vahetasime ta välja. Rõõm on tõdeda, et ka meie suudame mängutempot dikteerida ning lisaks sellele realiseerisid poisid täna hästi väravamomente. Reeglina kaotus rõõmu ei valmista, aga seekord jäin oma hoolealustega igati rahule.»

Tabeliseis 15. vooru järel: Põlva Serviti 29, HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 27, HC Viimsi/Tööriistamarket 18, Viljandi HC 15, Värska Originaal 14, Aruküla SK 12, Audentes 3, SK Tapa 2 punkti.

Tulemus:

HC Viimsi/Tööriistamarket – Audentes 36:30 (17:15)

HC Viimsi/Tööriistamarket: Tarmo Ulla 11, Priit Kotsar 5, Rasmus Peterson 5, Priit Poks 5, Harri Oberg 4, Owe-Martti Lemsalu 2, Rail Ageni 2, Risto Kals 1, Risto Kütt 1.

Audentes: Taavi Kallas 5, Andris Celminš 4, Andero Kari 3, Tristan Palmar 3, Karl Toom 3, Ingmar Kasuk 3, Kristjan Ojasaar 3, Martin Gristsuk 3, Risto Ojasaar 2, Otto-Karl Kont 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles