Schumacheri pere: Michaelit tuuakse endiselt koomast välja

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Eelmise aasta lõpus suusatades kukkunud ja raske peatrauma saanud endise vormel-1 piloodi Michael Schumacheri perekond kinnitas, et sakslast tuuakse siiani koomast välja.

Schumacheri mänedžer Sabine Kehm kinnitas The Telegraphi vahendusel, et Schumacheri pere usub jätkuvalt tema paranemisse. «Michaeli pere tänab kõiki inimesi, kes on neid heade soovidega toetanud. Nad usuvad kindlalt, et kunstlikust koomast väljatoomine annab positiivse tulemuse ja usaldavad tema raviarste täielikult. Pere on kursis, et see on pikk protsess. Tähtsaim pole seejuures mitte kiirus, vaid, et kõik kulgeks kontrollitult ja õiges suunas,» rääkis Kehm.

«Kui tema tervis muutub, siis anname sellest teada, nagu alguses lubasin,» sõnas Kehm, kes on viimasel ajal pidanud ümber lükkama infopuudusest tekkinud valeteateid, nagu oleks Schumacher surnud või kopsupõletikku haigestunud.

Schumacher kukkus 29. detsembril Prantsusmaa alpides suusatades ning sai tõsiseid ajuvigastusi. Talle tehti kaks operatsiooni ning viidi seejärel kunstlikku koomasse. Mõned nädalad tagasi hakati teda koomast üles äratama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles