Kontaveit jõudis kodusel ITF-turniiril finaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Toomas Huik/Postimees

Anett Kontaveit (WTA 219.) saavutas tänases poolfinaalis venelanna Polina Vinogradova (200.) vastu kindla 6:4, 6:2 võidu ning mängib homme toimuval Tallink Open finaalkohtumisel šveitslanna Timea Bacsinszky (WTA 196.) vastu.

«Kindlasti mängisin täna paremini. Ta on väga visa vastane, kaitseb hästi ning algul ta suutiski tänu sellele juhtima minna. Kuid hakkasin seejärel rohkem pallile vastu tulema, tempot tõstma ja lööginurki kasutama ning õnneks ei teinud ma ründemängus ka kuigi palju  vigu. Ka serv õnnestus paremini kui eelmistel päevadel,» võttis Kontaveit kokku poolfinaali kohtumise.

Teise poolfinaali võitis esimese asetusega šveitslanna Timea Bacsinszky 6:4, 2:6, 6:3 ukrainlanna Ganna Pozbikhirenko vastu.

Finaalkohtumine Kontaveit`i ja Bacsinszky vahel algab homme kell 12.00. Kohtumise otsepilti näeb ka Postimees.ee veebiküljel.

Turniir toimub Tallinnas, Tere Tennisekeskuses ning sissepääs on tasuta. Tegu on suurima, 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF-i turniiriga Eestis, millest  võtab osa 56 sportlast 24 riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles