Tartu jalgpall päästeti: Tammeka mängib Meistriliigas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka poolehoidjad.
Tartu Tammeka poolehoidjad. Foto: Eveliis Eek / Valgamaalane

Jalgpallikool Tammeka võttis vastu Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) ettepaneku ja osaleb 2014. aasta hooajal Meistriliigas.

«Meie jaoks on olulisim eelarve tasakaal ning ettevõtjate, kaasamõtlejate, Tartu linna ja linlaste tugi. Saame Premium liigas osalemise abil pakkuda väljundit Tammeka jalgpalluritele, kes mullu novembris võitlesid sportlike printsiipide alusel välja koha Eesti kõrgeimal liigatasemel,» selgitas Jalgpallikool Tammeka juhatuse liige Kristjan Tiirik.

«Ilmselt soovivad kõik osapooled sponsoritest fännideni ja praegustest mängijatest tulevaste vutimeesteni, et Tartu ja Tammeka oleksid esindatud Eesti jalgpalli kõige kõrgemas tipus. Samas on Premium liigas mängimisest tähtsamgi küsimus jalgpallikooli sportlik ja kogukondlik areng ning heal tasemel noortetöö. Tahame üles ehitada laiapõhjalise ja toimiva struktuuri,» lisas Tiirik.

«Mul on hea meel, et Jalgpallikool Tammeka vastas meie ettepanekule positiivselt ja nad on nõus võtma vastutust Tartu jalgpalli ees,» lausus EJLi president Aivar Pohlak. «Tammeka mängijad ja toetajad saavad oma võimaluse, mille nad on eelmise hooaja põhjal ära teeninud.»“

EJLi klubide litsentsikomisjon andis Jalgpallikool Tammekale litsentseerimiseks vajalike dokumentide esitamise täiendavaks tähtajaks 31. märtsi.

Tartu JK Tammeka peab oma esimese hooajaeelse treeningmängu juba homme, 15. veebruaril kell 14 Sillamäel sealse Kalevi duubelmeeskonna vastu, nädal hiljem mängitakse kell 15 Tallinnas Kalevi staadionil sealse esindusmeeskonnaga.

Tammeka esimene mäng Meistriliigas on laupäeval, 8. märtsil kell 19, mil Lilleküla kunstmuruväljakul kohtutakse FC Infonetiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles