Gaim: kartsin, et kukun kaba katki ja suusa kõhtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Gaim.
Grete Gaim. Foto: Liis Treimann

«Olin enne sõitu nii närvis, sest siinsed laskumised on jubedad ja mina kehv laskuja,» rääkis Sotši olümpial naiste laskesuusatamise 15 km distantsil 58. koha saanud Grete Gaim pärast võistlust. «Kartsin, et kukun kaba katki ja suusa kõhtu.»

Gaim sõitis enda sõnul allamäge aina sahka: «Eelolümpial kukkusin siin, Darja Jurlova kukkus eilsel treeningul pöidla paiste... Tuleb vist kevadel mägedesse minna ja laskumist õppima hakata. Tegelikult ma suudaksin küll, aga kõik on peas kinni. Hirm on.»

Samas oli Gaim eelkõige pettunud selles, et pärast kolme eksimuseta läbitud tiiru neljandas kaks möödalasku tegi: «Arvasin, et mul on kõvad närvid, aga pole. Soovisin täna kõik tiirud puhtalt lasta ja kukkumisest pääseda, esimene soov ei täitunud, teine küll.»

Gaim kaotas võitjale +8.08,9. Parima eestlannana sai 44. koha Kadri Lehtla, kes eksis kahel korral ja kaotas võitjale +6.25,2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles