Lehtla unustas kaks padrunisalve täita: uskumatu aps!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla.
Kadri Lehtla. Foto: Liis Treimann

Laskesuusataja Kadri Lehtla sõit Sotši olümpia 15 km distantsil läks hajameelsuse nahka. «Esimeses tiirus avastasin ootamatult, et olen unustanud kaks padrunisalve laadimata. Sinna see võistlus läks,» tunnistas eestlannadest parimana 44. koha (+6.25,2) saanud Lehtla.

Lehtla selgitas, et andis kohtunikule tiirus märku ning sai õiguse salved laadida, kuid sinna kulus aeg. «Olin stardi eel vist liiga rahulik, seepärast laadimine unuski.»

Ka oli Lehtla tige, et kaks möödalasku tegi: «Pikal distantsil peab tiirud puhtalt läbima. Seepärast panen endale täna hindeks kahe.»

15 km distantsil tuli olümpiavõitjaks valgevenelanna Darja Domratševa, kes lõpetas ajaga 43.19,6. Teise koha sai üllatuslikult Šveitsi laskesuusatajanna Selina Gasparin (+1.15,7), pronksmedali teenis Domratševa kaasmaalanna ehk teine Valgevene esindajanna Nadežda Skardino (+1.38,2).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles